Doorgaan naar inhoud
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant volg ons
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant volg ons

Werkwijze

Op Kalvervoer.nl kunt u op 3 manieren zoeken naar de producten van uw keuze. Klik op categorie om de producten per categorie te bekijken, klik op merknaam om de artikelen van de verschillende merknamen te zien of geef een zoekopdracht in de balk boven in de pagina.

Voeg eenvoudig de gewenste producten toe aan uw bestelling. Door rechtsboven op de kruiwagen te klikken, ziet u een overzicht van uw bestelling.

Levermoment en uitlevering
Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u de dag waarop u de goederen wilt ontvangen selecteren. Op dit moment hanteren wij een doorlooptijd van minimaal 3 dagen om de uitleveringen zo efficiënt mogelijk in te richten. U dient op het gekozen aflevermoment thuis te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. De goederen worden door een transportbedrijf uitgeleverd. De vrachtauto’s beschikken NIET over een kooiaap. Uw erf dient dus goed en egaal verhard te zijn. Zand, gras of kiezels zijn niet begaanbaar voor deze pompwagen. De vrachtauto’s lossen de pallet(s) met een laadklep en pompwagen. De bestelling wordt op een houten wegwerp pallet geleverd. De toegang tot de opslag moet 2,5m breed en 2,5m hoog zijn om het voer binnen te kunnen neer zetten. De pallets zijn voorzien van afdekfolie maar dit is geen waterdichte verpakking. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat ze bij ontvangst op een droge plek worden opgeslagen. Wij leveren binnen heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Leveringen naar België zijn helaas nog niet mogelijk.
Indien wij (om praktische redeneren) wel op een statiegeld pallet (zoals europallet) leveren, wordt deze niet in rekening gebracht.

Afhalen van goederen bij Voerwaarts BV is ook mogelijk. U hoeft hiervoor niet online te bestellen. U kunt gewoon een bezoek brengen aan de Agri Winkel bij Voerwaarts BV, genaamd 'Grevers - Uw Groene Vakwinkel. Zie voor meer informatie: Grevers -Uw Groene Vakwinkel

Hygiëne
Kalvervoer.nl levert uw bestelling uit op wegwerppallets met een landelijk opererende vervoerder. Dit heeft voor u het voordeel dat een pallet niet eerder op een ander agrarisch bedrijf is geweest, iets wat bij statiegeldpallets wel gebeurd. De vrachtauto die de goederen komt uitleveren levert allerlei artikelen in uw regio af, hierdoor is de kans dat de vrachtauto die dag op een ander agrarisch bedrijf is geweest zeer klein. Dit heeft voor u extra voordelen om de kans op ziekteinsleep te minimaliseren. 

Bedrijfsgegevens
Bij het afronden van uw bestelling vragen wij o.a. naar uw Bedrijfsregistratienummer (BRS-nummer van RVO) en Uniek Bedrijfsnummer (UBN). Zorg ervoor dat deze correct worden ingevuld. Het BRS nummer hebben wij nodig om de mineralengegevens van uw orders door te geven aan  ‘Rijksdienst voor Ondernemen Nederland' (voorheen Dienst Regelingen in Assen). Wij sturen u ook in januari mineralenoverzichten van het voorgaande jaar. Uw UBN nummer hebben wij nodig in geval van calamiteiten, bijvoorbeeld wanneer een leverancier een recall van zijn product uit moet voeren. Indien u hier niet over beschikt en toch wilt bestellen, verzoeken wij u ons even een mail te sturen naar info@voerwaarts.nl. Wij zullen u dan vragen een formulier terug te sturen waarin u verklaard niet als bedrijf geregistreerd te staan. U ontvangt dan tevens een code die u in het veld BRS-nummer kunt invoeren tijdens het aanmaken van een account of het afrekenproces. Veel van de artikelen op deze site ook bestelbaar via een webshop gericht op 'hobbyboeren':  www.hobbyfarming.nl, op die website is een registratienummer niet noodzakelijk.

Betaling
U betaalt op een veilige manier middels iDeal. De factuur van de zending ontvangt u per email vanaf het emailadres info@voerwaarts.nl op vrijdag of zaterdag in de week van levering via ons geautomatiseerde administratieprogramma. De factuur wordt als PDF-bestand als bijlage in een email aan u verstuurd. U dient deze zelf te printen voor uw eigen administratie.