Doorgaan naar inhoud
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant volg ons
Levering door heel Nederland Vanaf 600kg geen verzendkosten Minimumorder 250kg Vers van de fabrikant volg ons

GMP+ FRA & SecureFeed

Kalvervoer.nl is onderdeel van Voerwaarts BV. Voerwaarts levert voeders die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze diervoeders zijn met zorg samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, vitaminen en mineralen. Kwaliteit begint met het vakmanschap van onze medewerkers! Daarnaast zijn we deelnemer in verschillende kwaliteitsborgingsystemen en nemen we periodiek monsters van onze voeders die door gerenomeerde laboratoria worden getest.

Deelnemer GMP+
GMP+ international staat voor een kwaliteitsborgingsysteem, waarbij de veiligheid van diervoeders centraal staat als onderdeel van voedselveiligheid. De gedachte hierachter is dat voeders voor dieren en voedsel voor de mens niet los van elkaar gezien kunnen worden. Het systeem bevat onderdelen van de HACCP en ISO 9001 systematiek. GMP+ International beheert het GMP+ Feed Safety Assurance en de GMP+ Feed Responsibility Assurance module.
• GMP+ FSA scheme staat garant voor betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, keten georiënteerd en op hoog niveau opererend om wereldwijd diervoederveiligheid in de gehele keten te waarborgen.
• GMP+ FRA scheme staat voor verantwoord werken, waarbij het gebruik van soja (met in begrip van soja derivaten en sojaproducten) wordt geproduceerd en verhandeld met respect voor mens, dier en milieu.

Download hier een kopie van het GMP+ certificaat van Voerwaarts BV.
Download hier een kopie van het FRA MI102 / MI103 certificaat van Voerwaarts BV.

Secure Feed – vereiste voor de melkveehouderij
Secure Feed staat voor de borging van de voedselveiligheid van diervoeders. Secure Feed ontwikkelt en beheert een gezamenlijk systeem voor monitoring en risicobeoordeling van grondstoffen en leveranciers ervan. Door het delen van kennis en informatie met ketenpartners en externe partijen werkt Secure Feed aan versterking van het risicobewustzijn en de risico aanpak. Voerwaarts BV is op basis van toetsing toegelaten als deelnemer van Secure Feed.
Deelnemers van SecureFeed voldoen aan de criteria die de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) per 1 januari 2016 stelt aan leveranciers van voedermiddelen van melkveehouders. De criteria voor voerleveranciers gelden als voorwaarde voor levering van melk aan de Nederlandse zuivelondernemingen.
Voerwaarts BV heeft naast de GMP-certificering ook de SecureFeed certificering met de scope ‘dairy feed’ ten aanzien van verantwoord sojagebruik.