Maandactie Kalvervoer.nl

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
 1. Zeewier OceanFeed Bovine (pellets) 20kg

  Zeewier OceanFeed Bovine (pellets) 20kg

  Normale prijs: € 70,00

  Special Price € 57,00

  Oceanfeed Bovine zeewier is pas kort op de Nederlandse markt, maar bewijst nu al zijn waarde op diverse bedrijven. Dit aanvullende diervoeder is een natuurlijke mix van verschillende zeewiersoorten uit Ierland elk geselecteerd op hun specifieke bio-activiteit. De bioactieve stoffen, maar ook de mineralen en sporenelementen beïnvloeden de pens-activiteit en kunnen de gezondheid, de weerstand, vruchtbaarheid en de productie positief beïnvloeden. Praktijkproeven welke recent in Nederland zijn gedaan, laten een betere gezondheid, lager celgetal, betere mestconsistentie, meer melk en een verbeterde voerefficiëncy zien. Berekeningen laten zien dat het voeren van zeewier zich meer dan terugverdient. Uiteraard wordt Oceanfeed Bovine zeewier door ons GMP en SafeFeed waardig geleverd. Meer Informatie
 2. Vite Milk 40MMP - Kalveropfokmelk (per pallet 50x20kg)

  Vite Milk 40MMP - Kalveropfokmelk (per pallet 50x20kg)

  Normale prijs: € 2.150,00

  Special Price € 2.120,00

  (Ook verkrijgbaar per zak - klik hier hier)

  Ons huismerk kalveropfokmelk heet 'Vite Milk'. Er is Vite Milk plus (zonder magere melkpoeder) en Vite Milk 40MMP.
  Vite Milk 40MMP is voor de melkveehouder die én voor de beste kalveropfok gaat én erg op zijn kosten let. Een zeer rijke samenstelling met een hoger gehalte magere melkpoeder dan in vergelijkbare soorten van de A-merken, maar zonder de meerprijs die voor een A-merk betaald moet worden.
  Met Vite Milk 40MMP is het mogelijk om zonder problemen de concentratie van de melk te verhogen om zo het maximaal genetisch potentieel van u jongvee te benutten.

  - De hoogste groei voor spenen
  - Perfect prijs/kwaliteit verhouding
  - Zeer smakelijk
  - Met 40% mager melkpoeder
  - Optimale oplosbaarheid
  - Goede melkopname
  - Hoge krachtvoeropname

  Vleeskalveren:
  Vite Milk 40MMP bevat 40% magere melkpoeder en is zeer goed oplosbaar. De magere melkpoeder in  Vite Milk 40MMP  zorgt voor stremming in de lebmaag. Daardoor kan het eiwit al in de lebmaag voorverteren, is de toevoer naar de dunne darm gelijkmatiger en gaat de verdere vertering in de dunne darm nog gemakkelijker. Het hoge aandeel magere melkpoeder zorgt in combinatie met de voorgeschreven dosering voor een goede bespiering van uw vleeskalveren.  

  Graag wijzen wij u op onze voersystemen waarin dit product is opgenomen;
  -Opfokschema fokkalveren intensief
  -Opfokschema fokkalveren regulier
  -Opfokschema vleeskalveren traaggroeiend
  -Opfokschema vleeskalveren standaard
  -Opfokschema vleeskalveren luxe rassen

  Samenstellingsindicatie: Magere melkpoeder, Weipoeder, Plantaardige olie (palm, kokos), Tarwegluten, Melksuikerarme weipoeder

  Meer Informatie

2 Artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in